Om os

Hvad sker der, når en flok webudviklere og marketingfolk begynder at tale om tidligere tiders yndlingsretter? Det bliver et madsite med gammeldags opskrifter, selvfølgelig! Vi brænder for mad og vil gerne dele den passion med dig.

Vi har samlet hundredvis af gammeldags opskrifter af forskellige slags. Det er traditionelle retter, som du måske kan huske eller aldrig har hørt om før. Vores mål er at fortsætte med at tilføje flere gammeldags opskrifter.

Desuden vil vi gerne tage fat på alt om retterne, f.eks. hvilken type service vi engang spiste på og hvilke redskaber der blev brugt til opskrifterne. Alt sammen for at gammeldags opskrifter kan være en god kilde for dem, der ønsker at lave mad ligesom i gamle dage!

Hvis du har et forslag til en opskrift, som ikke findes i vores samling, er du velkommen til at kontakte os.

Links til produkter og tjenester på gammeldagsopskrift.dk

På udvalgte artikler og sider er der links til andre virksomheder. Ved at samarbejde og linke til andre virksomheder modtager gammaldagsrecept.se indtægter. Hvert link er omhyggeligt udvalgt for at give dig som besøgende maksimal fordel. Det kan være for at få mere at vide om et emne eller for at købe et produkt, som vi kan anbefale.

Kontakt os

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, som du kan finde her.